November 2024 | Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat | Sun |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Χαρακτηρίστε τον εαυτό σας | |
| | Author | Message |
---|
Admin Admin
Posts : 135 Join date : 2009-06-02 Location : Αθήνα, Ελλάδα
| Subject: Χαρακτηρίστε τον εαυτό σας Fri Jun 05, 2009 11:28 pm | |
| Αν θα έπρεπε να χαρακτηρίσετε τον εαυτό σας μέσα σε λίγες γραμμές, τί θα γράφατε; | |
| | | Crookshanks
| Subject: Re: Χαρακτηρίστε τον εαυτό σας Sat Jun 06, 2009 11:28 pm | |
| Εγώ. Μοναδικός. Μπερδεμένος, από πολλές απόψεις. Ανήσυχος. Ονειροπόλος. Ιδεαλιστής. Εσωστρεφής. Secular humanist. Φιλομαθής. Καχύποπτος. Πεισματάρης. Με πολλές απαιτήσεις. Αφελής. | |
| | | Admin Admin
| Subject: Re: Χαρακτηρίστε τον εαυτό σας Sat Jun 06, 2009 11:51 pm | |
| Έλα μωρέ... Θα νομίζουν ότι σε αντιγράφω. Τέλος πάντων. Αν εξαιρέσεις τα παρακάτω γνωρίσματα: - Quote :
- Μπερδεμένος, από πολλές απόψεις, Αφελής.
και προσθέσεις τα επόμενα: νευρική, καυστική, εγωίστρια και περίεργη (όχι σε συσχετισμό με τους άλλους ) προκύπτω εγώ. | |
| | | maraki93
| Subject: Re: Χαρακτηρίστε τον εαυτό σας Sun Jun 07, 2009 11:41 pm | |
| Χμ...Λοιπόν... Ευγενική,ειλικρινής,ντροπαλή,απαισιόδοξη,πεισματάρα,ισχυρογνώμων,καλοπροαίρετη,αφελής,σοβαρή,αγχώδης,μετριόφρων.Αυτά. | |
| | | vicky
Posts : 60 Join date : 2009-06-04 Age : 32 Location : οπου γη και πατρις!
| Subject: Re: Χαρακτηρίστε τον εαυτό σας Mon Jun 08, 2009 6:34 pm | |
| για οτι θα αναφερθει παρακατω δεν δεχομαι κανενος ειδους σχολιασμο! ειμαι ευαισθητη,πεισματαρα,πιστη στους φιλους(ειμαι ικανη να παιξω ξυλο για φιλο),ιδιαιτερα συναισθηματικη,υπερβολικα ρομαντικη(αχ!τι μιλαω ειχε χθες και πανσεληνο),καχυποπτη(ειμαι ικανη να αλλαξω δρομο αν αντιληφθω οτι καποιος με κοιταει περιεργα),αποφασιστικη,υπευθυνη,στηριζω τους αλλους,δεν ειμαι τοσο σκληρη οσο δειχνω,αυτο ειναι μια ασπιδα για να κρυψω τις αδυναμιες μου και να προστατευσω τον εαυτο μου απο το να πληγωθει,πληγωνομαι ευκολα,ειμαι προστατευτικη προς τους αλλους αλλα για να πω την αληθεια μου αρεσει να με προστατευουν ασχετα αν δηλωνω οτι δεν τους εχω αναγκη,ονειροπολα,φιλεσπλαχνη,ξεροκεφαλη(μου το εχουν πει και προσφατα),μετριοφρων(ασχετα αν ψωνιζομαι διαρκως στην ουσια ειμαι)!εχω μια διαφορετικη προσσεγιση της αισθησης του χιουμορ(μερικοι εξαιτιας αυτου με θεωρουν καυστικη εως εκνευριστικη σωστα Βασιλικη ,εχω τρομερη αισθηση του δικαιου αν καποιος εχει δικιο θα τον υπερασπιστω και ας τα βαλλω και με ολοκληρη λεγεωνα!ειμαι περηφανη με την καλη εννοια αν και το στυλακι μου προδιαθετει τους αλλους οτι ειμαι σνομπ,απομακρη και σκυλα,πραγμα που δεν ισχυει!ειμαι απολυτη στις αποψεις μου,ειμαι αντιδραστικη δηλαδη μονο και μονο απο αντιδραση μπορω να υπερασπιζομαι κατι μεχρι τελικης πτωσεως,οποιος πει κατι αρνητικο για την οικογενεια μου ή τους φιλους μου(τους ξεχωριστους παντα) τον εχει παρει αυτοματα ο διαολος!ειμαι ειρωνικη,δεν θα πω ευκολα καλη κουβεντα αλλα οταν την πω θα την εννοω,ειμαι δημιουργικη και τελος τρομερα αγχωδης!αυτα τα ολιγα! | |
| | | Admin Admin
| Subject: Re: Χαρακτηρίστε τον εαυτό σας Mon Jun 08, 2009 6:44 pm | |
| - Quote :
- για οτι θα αναφερθει παρακατω δεν δεχομαι κανενος ειδους σχολιασμο!
ειμαι ευαισθητη,πεισματαρα,πιστη στους φιλους(ειμαι ικανη να παιξω ξυλο για φιλο),ιδιαιτερα συναισθηματικη,υπερβολικα ρομαντικη(αχ!τι μιλαω ειχε χθες και πανσεληνο),καχυποπτη(ειμαι ικανη να αλλαξω δρομο αν αντιληφθω οτι καποιος με κοιταει περιεργα),αποφασιστικη,υπευθυνη,στηριζω τους αλλους,δεν ειμαι τοσο σκληρη οσο δειχνω,αυτο ειναι μια ασπιδα για να κρυψω τις αδυναμιες μου και να προστατευσω τον εαυτο μου απο το να πληγωθει,πληγωνομαι ευκολα,ειμαι προστατευτικη προς τους αλλους αλλα για να πω την αληθεια μου αρεσει να με προστατευουν ασχετα αν δηλωνω οτι δεν τους εχω αναγκη,ονειροπολα,φιλεσπλαχνη,ξεροκεφαλη(μου το εχουν πει και προσφατα),μετριοφρων(ασχετα αν ψωνιζομαι διαρκως στην ουσια ειμαι)!εχω μια διαφορετικη προσσεγιση της αισθησης του χιουμορ(μερικοι εξαιτιας αυτου με θεωρουν καυστικη εως εκνευριστικη σωστα Βασιλικη,εχω τρομερη αισθηση του δικαιου αν καποιος εχει δικιο θα τον υπερασπιστω και ας τα βαλλω και με ολοκληρη λεγεωνα!ειμαι περηφανη με την καλη εννοια αν και το στυλακι μου προδιαθετει τους αλλους οτι ειμαι σνομπ,απομακρη και σκυλα,πραγμα που δεν ισχυει!ειμαι απολυτη στις αποψεις μου,ειμαι αντιδραστικη δηλαδη μονο και μονο απο αντιδραση μπορω να υπερασπιζομαι κατι μεχρι τελικης πτωσεως,οποιος πει κατι αρνητικο για την οικογενεια μου ή τους φιλους μου(τους ξεχωριστους παντα) τον εχει παρει αυτοματα ο διαολος!ειμαι ειρωνικη,δεν θα πω ευκολα καλη κουβεντα αλλα οταν την πω θα την εννοω,ειμαι δημιουργικη και τελος τρομερα αγχωδης!αυτα τα ολιγα! : - Quote :
- Αν θα έπρεπε να χαρακτηρίσετε τον εαυτό σας μέσα σε λίγες γραμμές, τί θα γράφατε;
| |
| | | vicky
| Subject: Re: Χαρακτηρίστε τον εαυτό σας Mon Jun 08, 2009 7:01 pm | |
| εγραψα οσα πιο λιγα μπορουσα! τι να κανω που παρουσιαζω ενδιαφερον ως προσωπικοτητα; εχω κι αλλα να πω αλλα θα τα πω στην πορεια! | |
| | | Admin Admin
| Subject: Re: Χαρακτηρίστε τον εαυτό σας Mon Jun 08, 2009 7:06 pm | |
| Αυτοαποκαλείσαι και μετριόφρων... Πρόσθεσε και συνειδητοποιημένη. | |
| | | vicky
| Subject: Re: Χαρακτηρίστε τον εαυτό σας Mon Jun 08, 2009 7:15 pm | |
| οχι δεν ειμαι! | |
| | | Admin Admin
| | | | vicky
| Subject: Re: Χαρακτηρίστε τον εαυτό σας Mon Jun 08, 2009 8:27 pm | |
| αφου το λες κι εσυ! | |
| | | Crookshanks
| Subject: Re: Χαρακτηρίστε τον εαυτό σας Mon Jun 08, 2009 11:12 pm | |
| - Quote :
- ειμαι ικανη να αλλαξω δρομο αν αντιληφθω οτι καποιος με κοιταει περιεργα
Όταν λες περίεργα, τί ακριβώς εννοείς; Γιατί εγώ κοιτάω περίεργα τους ανθρώπους που με κοιτάνε στο δρόμο:P. Δε μου αρέσει να με κοιτάνε άγνωστοι:P. Εσύ βέβαια δεν είσαι εντελώς άγνωστη, αλλά τέλος πάντων, δε θα σε γνώριζα (αν σε έβλεπα στο δρόμο, το πιθανότερο θα ήταν να σκεφτώ "Χμ... Γνωστή μου φαίνεται αυτή... Μπα, θα μοιάζει μα κάποια από την τιβι.":P). | |
| | | vicky
| Subject: Re: Χαρακτηρίστε τον εαυτό σας Mon Jun 08, 2009 11:42 pm | |
| | |
| | | Admin Admin
| Subject: Re: Χαρακτηρίστε τον εαυτό σας Thu Jun 11, 2009 11:42 pm | |
| | |
| | | vicky
| Subject: Re: Χαρακτηρίστε τον εαυτό σας Fri Jun 12, 2009 12:08 am | |
| | |
| | | Admin Admin
| | | | | Χαρακτηρίστε τον εαυτό σας | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |