November 2024 | Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat | Sun |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Ρώτα κάτι τον επόμενο... | |
| | |
Author | Message |
---|
Crookshanks
| Subject: Re: Ρώτα κάτι τον επόμενο... Sun Jun 07, 2009 10:50 pm | |
| - Admin wrote:
Μπράβο του. Ευχαριστώ! - Quote :
- Όταν λες, κατά μία μεταφορική έννοια;
Να μείνουν αθάνατα τα έργα μου. - Quote :
- Δύσκολη ερώτηση... Έχω διαβάσει πολλά βιβλία αλλά το "Χρονικό του Χρόνου" μου είχε κινήσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον.
Μμμ... - Quote :
- Πού θα ήθελες να βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή;
Αν όχι εδώ που βρίσκομαι τώρα ή στο Dubbeldam, στην Ιαπωνία. Ποιο είναι το βιβλίο που ήθελες περισσότερο να τελειώσεις πάση θυσία για να μάθεις τί θα γίνει; | |
| | | Admin Admin
Posts : 135 Join date : 2009-06-02 Location : Αθήνα, Ελλάδα
| Subject: Re: Ρώτα κάτι τον επόμενο... Mon Jun 08, 2009 12:00 am | |
| - Quote :
- Ευχαριστώ!
Εσύ; Γιατί; - Quote :
- Να μείνουν αθάνατα τα έργα μου.
Ο.Κ. τότε. - Quote :
- Ποιο είναι το βιβλίο που ήθελες περισσότερο να τελειώσεις πάση θυσία για να μάθεις τί θα γίνει;
Αυτή την περίοδο λόγω εξετάσεων, δε διαβάζω κάτι. Θέλω να αγοράσω όμως το βιβλίο "Οι Πεφωτισμένοι"(και θα προβώ άμεσα στην αγορά του) και μετά, το καλοκαίρι θα πάρω "Το εγωιστικό γονίδιο", που κάποιος γνωστός μου, έχει πει τα καλύτερα. Από τι κρίνεται η ευτυχία ενός ανθρώπου (προφανώς και από ένα σύνολο παραγόντων, αλλά παραθέστε το βασικότερα παράγοντα, κατά τη γνώμη σας); | |
| | | Crookshanks
| Subject: Re: Ρώτα κάτι τον επόμενο... Mon Jun 08, 2009 1:48 am | |
| - Admin wrote:
Εσύ; Γιατί; :P
Γιατί κι εγώ το διατύπωσα αυτό ως κοσμοθεωρία πριν δω τη σειρά:P. - Quote :
- Αυτή την περίοδο λόγω εξετάσεων, δε διαβάζω κάτι. Θέλω να αγοράσω όμως το βιβλίο "Οι Πεφωτισμένοι"(και θα προβώ άμεσα στην αγορά του) και μετά, το καλοκαίρι θα πάρω "Το εγωιστικό γονίδιο", που κάποιος γνωστός μου, έχει πει τα καλύτερα. :P
Kαλή ανάγνωση, λοιπόν:P. - Quote :
- Από τι κρίνεται η ευτυχία ενός ανθρώπου (προφανώς και από ένα σύνολο παραγόντων, αλλά παραθέστε το βασικότερα παράγοντα, κατά τη γνώμη σας);
Ανάλογα με το χαρακτήρα ενός ατόμου. Τα κριτήρια που θα παραθέσω είναι υποκειμενικά, αλλά θεωρώ πως μιλώ για τους περισσότερους ανθρώπους: α) Συνεισφορά στην κοινωνία και στη βελτίωση του κόσμου στον οποίο ζούμε, β) Υλική ευρωστία, γ) Επαγγελματική αποκατάσταση, δ) Υγιείς προσωπικές σχέσεις, ε) Απόκτηση απογόνων και διδαχή αξιών σε αυτούς, ώστε να αφήσουμε κάτι στον κόσμο πριν πεθάνουμε, αν δεν έχουμε κάνει κάτι άλλο, στ) Ένα καλό βιβλίο κάθε μήνα :P. Υπό ποιες συνθήκες θεωρείς ότι θα υπήρχαν πολλές πιθανότητες να αφαιρέσεις σκόπιμα μια ανθρώπινη ζωή; | |
| | | Admin Admin
| Subject: Re: Ρώτα κάτι τον επόμενο... Mon Jun 08, 2009 2:26 am | |
| Δε νομίζω να χρειαζόταν να αφαιρέσω μία ζωή. Θεωρώ πως αν υπήρχαν παράγοντες που έθεταν την οικογένειά μου σε κίνδυνο, τότε μάλλον θα μπορούσα να επιδοθώ σε τέτοιες ενέργειες. Εσύ; | |
| | | vicky
Posts : 60 Join date : 2009-06-04 Age : 32 Location : οπου γη και πατρις!
| Subject: Re: Ρώτα κάτι τον επόμενο... Mon Jun 08, 2009 6:06 pm | |
| μονο αν με το θανατο καποιου εσωζα αυτους που αγαπω!(εκτος του εαυτου μου) μεχρι που θα μπορουσες να φτασεις για εναν αληθινο φιλο; | |
| | | Admin Admin
| Subject: Re: Ρώτα κάτι τον επόμενο... Mon Jun 08, 2009 6:30 pm | |
| Να είμαι ειλικρινής; Θεωρώ πως η φιλία αποτελεί σημαντικότατο κομμάτι στη ζωή ενός ανθρώπου και είναι απαραίτητη. Ειδικότερα όμως και εμβαθύνοντας στον εαυτό μου, γνωρίζω πως δε θα θυσιαζόμουν για κάποιον ή κάποια φίλη μου για πολλούς λόγους. Ίσως η καχυποψία μου, η αντίληψη που έχει σχηματιστεί γύρω από το θεσμό της φιλίας στη σημερινή κοινωνία; Δεν ξέρω! Σίγουρα θα βοηθούσα με κάθε μέσο αλλά δε θα προχωρούσα σε κανένα είδος θυσίας. Τί (δεν είπα ποιον, ποια ή ποιους ) δε θα μπορούσες να αποχωριστείς; | |
| | | Crookshanks
| Subject: Re: Ρώτα κάτι τον επόμενο... Mon Jun 08, 2009 10:58 pm | |
| - Admin wrote:
- Να είμαι ειλικρινής;
Θεωρώ πως η φιλία αποτελεί σημαντικότατο κομμάτι στη ζωή ενός ανθρώπου και είναι απαραίτητη. Ειδικότερα όμως και εμβαθύνοντας στον εαυτό μου, γνωρίζω πως δε θα θυσιαζόμουν για κάποιον ή κάποια φίλη μου για πολλούς λόγους. Ίσως η καχυποψία μου, η αντίληψη που έχει σχηματιστεί γύρω από το θεσμό της φιλίας στη σημερινή κοινωνία; Δεν ξέρω! Σίγουρα θα βοηθούσα με κάθε μέσο αλλά δε θα προχωρούσα σε κανένα είδος θυσίας.
Τί (δεν είπα ποιον, ποια ή ποιους :P) δε θα μπορούσες να αποχωριστείς; Tα βιβλία, τη σοκολάτα και ίσως το iSchool (αν και να σου πω, νομίζω πως δε μπορώ αλλά δεν ξέρω αν μπορώ, απλώς δε θέλω:P). | |
| | | Admin Admin
| Subject: Re: Ρώτα κάτι τον επόμενο... Mon Jun 08, 2009 11:15 pm | |
| Ξέχασες ερώτηση! | |
| | | Crookshanks
| Subject: Re: Ρώτα κάτι τον επόμενο... Mon Jun 08, 2009 11:21 pm | |
| - Admin wrote:
- Ξέχασες ερώτηση! :P
Πόσες φορές λέτε να έχω ξεχάσει να βάλω ερώτηση και να την έβαλα με επεξεργασία μηνύματος;:P | |
| | | vicky
Posts : 60 Join date : 2009-06-04 Age : 32 Location : οπου γη και πατρις!
| | | | Crookshanks
| Subject: Re: Ρώτα κάτι τον επόμενο... Tue Jun 09, 2009 12:10 am | |
| - vicky wrote:
- Crookshanks wrote:
- Admin wrote:
- Ξέχασες ερώτηση! :P
Πόσες φορές λέτε να έχω ξεχάσει να βάλω ερώτηση και να την έβαλα με επεξεργασία μηνύματος;:P ολες; :P ποιος ειναι ο μεγαλυτερος φοβος σου; Όλες πλην μίας, άντε δύο:P. Να βρεθώ σε απόλυτη απόγνωση. Θα μου πεις, σχεδόν συνώνυμο είναι, αλλά αυτό συνίσταται από πολλά επιμέρους στοιχεία. Τί γνώμη έχεις για την έκβαση των Ευρωεκλογών; | |
| | | Admin Admin
| Subject: Re: Ρώτα κάτι τον επόμενο... Thu Jun 11, 2009 11:44 pm | |
| Αναμενόμενη. Συντριπτικό ποσοστό αποχής, νίκη του αναμενόμενου κόμματος, καμία διαφοροποίηση έκτοτε. Τα κλασσικά... Αν μπορούσες να ψηφίσεις στις ευρωεκλογές των προηγούμενων ημερών θα το έκανες; | |
| | | | Ρώτα κάτι τον επόμενο... | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |